Saturday, February 27, 2010

FaceBook tempat mencaci, memaki??? Janganlah menambah cabang utk tambahkan dosa okeh

Serius.Aku xbape fhm dgn tindakan sesetengah pihak yg venciii gler kt someone. Buat pages just utk kumpulkan seberapa byk manusia yg venciii kn sumone yg dia venciiii!!! Kijam okeh.Kijam.
Bleh nanges bercucuran airmata darah if terkena kt aku. Please jgn bt gitu kt i even u venciii i gler2. Beter jmp & luahkan pekung di dada. Itu lagi sopan kot. Drpd wujudkan pages2 mcm kt bawah neh...

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/HATERANTI-for-FATIMAH-HANLY/335463592037?ref=search&sid=1788277623.4144237372..1

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/WE-HATE-FASHA-SANDHA/447951110532?ref=search&sid=1788277623.780906718..1


Okeh la. Katekan la org yg dia venciii tu jahat & bitch gler mcm sundal or ape2 je la yg seswai bg korg yg suke vencii menvenci neh. Kite manusia okeh. Tak pernah tertulis dlm mne2 kitab utk kite mhukum sesaper. Berbalik Kpd Allah SWT. Dia Maha Mengetahui. Jadi xyah la korg berusaha sedaya upaya menggunakan seluruh kudrat utk membalas dendam, takot terpalik diri sendiri...last2 dosa ko dgn org yg ko vencii tu lebih kurang sama byk jeRrrr... *mungkin lagi byk

Hidop nie kjp je taw.Silalah mengumpul seberapa byk kebaikan. Selamat beramal :P

p/s : dunia.oh.dunia.

6 komen:

Beruang Putih si Dyla Qistina said...

Allah Maha Tahu :) Benci tak bawak ke mana, bukan kita untuk menghukum. :) kan kak? :D

Lurunna said...

betul tu...:)
kan indah hidop kalo dipenuhi kasih & syg...

amiriz™ said...

kasih sayang tu ade... tp ade sesetengah org x pndai utk mencari dan menghargai.. kan3?

Lurunna said...

betol betol betol!!!

rugilah bg mereka yg xmenghargai ape yg dimiliki...dan rugilah bg mereka yg x mencari ape yg diperlukan...utk kebahagian hakiki hidop juga pabila mati :)

RASTAMAT said...

x payah maen menatang pastebuk 2 lagi..
kita pon x akan terlibat dgn khabar2 yg sangat menyakitkan hati, jiwa dan perasaan tu..
ape2 pon, itu cume idea songsang aku..
terpulang kepada individu masing2..
Salam Pertalian Kasih buat semua...

Lurunna said...

stp pkr ade pro kontranya...
cuma sumenya terpulang pd kite... :))
selagimana x salah guna, xsalah menggunakannya...

neway...salam juga bt kamu :)