Saturday, February 27, 2010

FaceBook tempat mencaci, memaki??? Janganlah menambah cabang utk tambahkan dosa okeh

Serius.Aku xbape fhm dgn tindakan sesetengah pihak yg venciii gler kt someone. Buat pages just utk kumpulkan seberapa byk manusia yg venciii kn sumone yg dia venciiii!!! Kijam okeh.Kijam.
Bleh nanges bercucuran airmata darah if terkena kt aku. Please jgn bt gitu kt i even u venciii i gler2. Beter jmp & luahkan pekung di dada. Itu lagi sopan kot. Drpd wujudkan pages2 mcm kt bawah neh...

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/HATERANTI-for-FATIMAH-HANLY/335463592037?ref=search&sid=1788277623.4144237372..1

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/WE-HATE-FASHA-SANDHA/447951110532?ref=search&sid=1788277623.780906718..1


Okeh la. Katekan la org yg dia venciii tu jahat & bitch gler mcm sundal or ape2 je la yg seswai bg korg yg suke vencii menvenci neh. Kite manusia okeh. Tak pernah tertulis dlm mne2 kitab utk kite mhukum sesaper. Berbalik Kpd Allah SWT. Dia Maha Mengetahui. Jadi xyah la korg berusaha sedaya upaya menggunakan seluruh kudrat utk membalas dendam, takot terpalik diri sendiri...last2 dosa ko dgn org yg ko vencii tu lebih kurang sama byk jeRrrr... *mungkin lagi byk

Hidop nie kjp je taw.Silalah mengumpul seberapa byk kebaikan. Selamat beramal :P

p/s : dunia.oh.dunia.

Tuesday, February 16, 2010

Teater KSSB vs Movie LPLS

Hal ni da jadi isu...! Kononnya la, teater kami "Kopi Susu Sepatu Biru The Muzikal", posternya sama dgn "Lu Pikir la Sendiri de Movie" ...oke. Sket je kot. Besides kami xtgk pon poster tu before buat... tup2 ade...sama plak. Lantak ahh. Janji xtipu & xtiru!!!Selesai!Xyah arr bising2 cz segalanya adalah tanpa dirancang. Kebetulan. Dan kebetulan juga poster antara Movie & Teater itu publish pada tarikh sama. *kami awal sket kot*...so ini hanyalah kebetulan dan kedua2nya adalah GENRE KOMEDI...kebetulan lagi!!!haiiiishhh...

Biasalah sume nk yg terbaik. Idea "tersama" plak. At least kami produksi amatur. Eh. Profesional pon kering idea taw. Xcaye????Oke sila teliti bukti...hahaha *gelak keji*



sama kn.Sebijik lak tuh. ade lagi....





nie baru discover sikit!hahaha

*teater kami, movie dia*

xsama pon...korg je pikir bkn2...senang citer..! Lu pikir la sendiri!!!hahaha

Sunday, February 14, 2010

Jalan-jalan GTA

13 Februari 2010


Seronok!!!!event just gi Mines, tp fun dpt spend time together after behempas pulas siapkan keje2 FESTIK. Actually x cukup korum tp itu x mematahkan semangat kami utk megambil gambar dgn bykbyk. Tujuan utk menjeleskan mne2 ahli GTA yg xpegi....muahahhaha.

Oke sila tgk gambar!hehe



kami.sy suke.sungguh.x.tipu. :)


adakah hidop berjiran mengundang sengketa???

da pikir???
Lain kali mau kuar same2 lagi.Tapi kali nie, sila cukupkan korum.Thanks to all my friends.Sgt fun bersama korg!dan jgn bimbang.Walau kuar merambu.keje still jln afte berjalan2.....hahaha.Salutelah korg. Insyallah ade rezeki kite nanti!Sama2 kite berdoa. :)

Thursday, February 11, 2010

Tinggal Kenangan

Berakhirnya minggu nie...
Maka, tiada lagi abg2 & kakak2 final year yg mengambil Bac Pend...

Sumpah!!!
Sy akan sgtsgt ridukan kalian.
1st day sy di UPM...kamulah yg bersama sy. Itulah kali pertama sy knl A.Jo, K.Becca, A.Wandy, Jali, Mahran, dll...
1st program sy jadi AJK di KC iaitu Firu's...dan disitulah sy knl A.Bad, K.Jumi, K.Ina, K.Faezah, A.Syam, Noh, Shahrul, Adha,K.Iepah dll...
Ist year sy menjadi student BP (B&K)...sy knl senior2 B&K yg berada di KC terchenta
1st time sy jadi MTM, sy knl kamu sume...Q, K.Tim, K.Shanie, Azimiy, K.Nort...dll
Terlalu byk kenangan yg terukir sepanjang 3thn nie...suka duka yg dilalui bersama akan menjadi kenangan seumur hidup. Ampun maaf dipinta tulus dari hati, andai kata ada beberapa perkara yg scr sedar @ tnp sedar tlh sy lakukan & sakiti hati kalian.

Sedang sy sibok2 menguruskan program biro sy...sedar xsedar kamu semua hampir tinggalkan kami...kurangnya masa sy mau bersembang dgn kalian akibat kesibukan ini...kurangnya masa utk sy bertanya khabar ttg persiapan kalian. Tapi yg pastinya kalian tetap dihati sy. Walau sesibuk manapon sy...stp yg sy lakukan adalah utk kalian. Untuk menunjukkan pada kalian, sy akan bt yg terbaik utk teruskan kegemilangan Canselor terchenta...dan jgn bimbang semangat canselorian yg kamu wariskan pd sy, akan sy wariskan pd junior2 kite pula...walau dimanapon kite berada, kite ttp ANAK JATI CANSELOR.

Selamat Berpraktikal!!!

Sy sentiasa doakan yg terbaik bt kalian.Satu hari nanti sy juga akan menjejaki langkah kalian, pergi meninggalkan Canselor bila tiba masanya. Namun, sementara masih disini, akan dicurahkan segala bakti...Semoga silaturrahim antara kita kekal terjalin selamanya.

Sy akan sentiasa rindukan kalian...

Salam syg...

video
*dedikasi khas utk kalian :)*

Thursday, February 4, 2010

GTA : Kopi Susu Sepatu Biru

22 Hari Lagi
Aku....Pengurus Produksi!
aduhai...
Yakin Buleh!!!!

Wednesday, February 3, 2010

Hilang


Selama nie...walau dia sudah tiada. Sy ttp bleh dgr suaranya, gelak tawanya...tgk senyumnya, gurauan kami adik beradik.Sumpah, satu persatu terimbas. Tapi sume tu da HILANG. Yang ada cuma beberapa kpg gambar lg dlm simpanan. Dan...nk taw gambar ape?

Mohd Annurul Asmadi Annuar a.k.a Along



kereta yg dinaiki sms xcdent
21 thn bersama, lalui suka duka kehidupan. Walau sesukar manepon kehidupan yg kami lalui, kami sentiasa gembira bersama, makan bersama, menangis bersama, ketawa bersama. Video itu rakaman ttg hidup kami. Bkn 1 @ 2 video tp satu set simpanan!!!.Sedey yg amat. Apatah lagi jika si Adik yg berusia 11tahun itu mau tgk video abgnya. Apa agaknya jwpn yg patut diberi?Maafkan Angah cz xjg dgn baik. Maaf.
Suka duka kita ttp dlm ingatan. pusara kamu sering jadi kunjungan. Telinga ini ttp terngiang2 suara kamu tawa kamu. Tetap. Dan hanya Allah Yang Maha Esa taw betapa aku rindui kamu.