Thursday, October 14, 2010

Serammmm...

Jam 2 am. Baru abes meeting! Gila ahh, rasa cm YB plak bila abes meting lwt-lwt gini. YB??? ye YB...Yang Bekerja tanpa gaji. demmm. Mcm biasa abes meeting haruslah mengelupur berlari balik ke bilik. Disebabkan fikir perlu gigih siapkan slide utk present hari nie, haruslah aku bertabah tahan ngantuk. Bahan satu haram pon tak de, tak pe...tenet di hujung jari! dan belakangnya ade katil.Pilih nk yang mana?kahkah.

Sedang enak dibuai mimpi.eh tak.sedang enak melayari laman sesawang...*cari bahan oke, tetibe aku dgr mcm ade org berlari di floor atas. Aku stay kt 1st floor. First aku ignore je. Then dgr lagi org berlari, hentak2 kaki plak. Woi, ingat nie rumah kayu ke...! Kolej aku fully bersimen, mcm tak logik je dgr tapak kaki sekuat tu. Tanya rumet aku, dia dgr tak ape yg aku dgr...katanya TAK!!! aku senyum kambing.

dengar utk kali ketiga, aku buat2 menguap..."arghhhh...ngantuk"...tutup laptop terus tido! Ahh pedulik la asimen tak siap lagi pon. Aku bukan takot cuma ngantuk! hAaaaa...!Aku ulang sekali lagi.aku tak takot oke!

3 komen:

Deebs said...

seremmmm gilee.nasib baik sy tidur awal gileeee

fendidahada said...

aik..meeting ape eh

Lurunna said...

deebs : awk mmg selalu tido awl wat??hehe
fendidahada : meting macam2...ohoiii...!