Sunday, January 9, 2011

Ada apa dengan 8 Jan 2011?

Hujung minggu tak seharusnya menjadi perkara yang paling bosan dalam hidup aku. A lot of things to do. Lagi-lagi sekarang nie dah final sem. Macam, alamak! sikit masa lagi boleh hang out dengan diorang dan kena buat kenangan banyak-banyak. Started from today, aku akan review balik sume yang aku buat dengan diorang sume dan kepilkan gila skema gambar bersama. ececece...tribute to my final sem. Oh my gosh, sedih rasa nak nangis esak-esak bila pikirkan akan keluar dari alam belajar dan masuk alam kerja dan kena mencari rejezi sendiri. Tak de lagi peluang untuk telefon umi atau papa bila sesak napas tak de duit. Sampai bila mau bergantung dengan orang tua haaa? Umur dah makin banyak, kalo satukan jari tangan dengan jari kaki pon dah tak mampu nak tanggung umur aku dah. Ohh, umur dah lebih dari jari T_T. Sebab tu la kena belajar rajin-rajin kalo tak tak de orang nak amik kau kerja. Boooo. 

gambar ehsan bella.boo



makan memakan. terima kasih sebab velanja ye adik sayam.


tukang velanja. bella 


pergi mid.v semata-mata nak tengok Hantu Mak Limah Balik Rumah. Beratur panjang lebar macam nak terima bantuan bencana alam da rasanya. Overall citer tu oke la..! Bak kata pengkritik filem paling cekal yang nonton sekali dengan aku semalam, mula-mula tu dah bagi sume lawak jenaka, bila dah sampai klimaks citer, dah mendatar dah. Susunan plot cam kureng sket, cam diva la pulak kan kritik cerita orang. Mampu kau?? Tapi ramai yang kata best, susah benor orang realistik cam aku nie nak hayati lawak. kahkahkah. Bila si lumpuh yang terlalu takot lari angkat wheelchair sendiri tu at first aku ase kelako, tapi bila 2,3 kali buat benda sama & tak de impression dari watak lain dalam citer tu rasa cam tak correlated plak. Dan ade beberapa scene, pelakon cam berbelit-belit baca skrip sampai tak jelas apa nak dikata. 

Untuk tengok kali kedua, tak mungkin la kot. Tunggu keluar astro sajo. lain org lain pendapat. Mungkin citarasa aku lain sket. Ape-apa pon thanks kepada mereka-mereka yang bersama aku semalam.!!! Keluar dengan korang priceless! lagi berbaloi dari tengok muvie. *smile*

2 komen:

ashutz said...

kan? aku da ckp da cite tu ade somethink wrong... mungkin sbb xrealistik sesetengah babak tu..haha..sorry xdpt nk hekot..tp hati mmg nk hekot weiii...pengorbanan

Lurunna said...

kann...aduhai..aku nie xleh tgk citer lawak xkena..haha..

xpe..nanti kite kuar sama2 ea.. :)