Thursday, June 3, 2010

Bukan salah saya ye PUAN-PUAN

Puan,

Surat Pembatalan Aktiviti *kaler merah uolsss!!!*

Merujuk kepada perkara diatas dukacita dimaklumkan....

Puan-puan patut bgtaw awal2 kalo puan-puan nk guna khidmat sy. Sebab biasalah puan-puan, prosedur tu penting walau sy ade kuasa tp ade lagi yg lebih berkuasa, dan ada lagi yg Maha Berkuasa. Kalo puan-puan xdpt bt ikut yg puan-puan nk, puan-puan xbleh salahkan sy sebab puan-puan xikut dan xdgr apa yg sy ckp dr awal.

Sekarang nie masalah da jadi gini, puan-puan boleh sengih je la. Usaha utk sesuatu mmg makan masa ye puan-puan, tp utk musnahkan dan hancurkan kejap je. Jadi of coz dl masa xssampai 10 min, semua info sy dah sebarkan pd anak2 ikan sy.Oppppsss, anak2 buah sy! Jadi mestilah mereka ikut arahan sy ye puan-puan. Puan-puan ingat sy xletih ke nk handle benda nie, sy dah naik fed up dgn mainan tarik tali nie, jadi sy harap puan-puan faham bila sy kata TAK NAK! Puan-puan kena akur ye.

Terima kasih.

Yang benar,

Saya.

Cetakan ini melalui blog. Tandatangan tidak diperlukan.


nota.dikaki.surat : duit mmg boleh beli segalanya...tp kita takkan miliki segalanya dgn duit. Jgn main2 dgn sy, walau sy meterialistik, sy jg sebenarnya bleh jadi plastik!!!hahaha

6 komen:

Azwandy Bin Muhamad said...

baik puan -puan...

Lurunna said...

terima kasih ye ats sokongan...hehehe

Beruang Putih si Dyla Qistina said...

wuuu~ naseb bek la eden bukan puan. masih cik~ hik3!!! >___< missing you!!!

Lurunna said...

hehehe....u know how i am.....

miss u even more....

Beruang Putih si Dyla Qistina said...

ni x boleh jadik ni! missing u MORE MORE MORE!!!! hehhe :)

Lurunna said...

hahaha, nanti kite gether2 kt mines ea...bila kamu offday!