Sunday, September 12, 2010

Tiada sebarang update lagi utk raya. Sebab raya tak abes lagi. Bole? Actually aku ase raya nie cam kusut sikit. Fikiran aku lah yang kusut. mcm2 persoalan yang timbul. Macam....


Aku tanya umi...

"kenape ea org suka menyiksa diri masak makanan yang pelik2 masa raya?"

umi jawab

"sebab sebulan tahan makan kot"

aku tanya lagi....

"makanan raya memang sume ssh nk masak ea?"

"emmm...setahun sekali, hari lain jgn harap lah nk buat..." jawab umi

bila madu bertemu madu apa jadi?
camne sahabat bleh jadi kawan?
nape tel tak angkat?

ahhh!!!memang byklah persoalan!dan kdg2 tiada jawapan. Tu lagi sakit..

*********************************

Sebenarnya agak lewat....tapi raya kan sebulan. Dan dengan ini saya, Cik Lurunna menyusun 10jari tangan memohon ampun maaf atas salah silap info ke, silap tulis ke *termasuk typing error, silap mengata ke, atau pape je la sepanjang penulisan di blog ini....

Selamat Hari Raya!!!



p/s : dengar khabar, niat utk membakar kitab suci Al-Quran oleh kafir bengom dibatalkan ? Alhamdulillah. Dengar khabar mayat Datuk Sosilawati pon sudah dijumpai...Innalillah...


2 komen:

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

single menjdi janda adalh suatu persoalan yg bsr di aidilfitri ini..

Lurunna said...

hmmm...sama2 kita cari jawapan...