Saturday, November 13, 2010

Birthday dan Exam bukan satu kombinasi menarik!

Birthday?

Nothing special with that!. Musim-musim exam nie, tak de masa untuk ber-party buih, tiup-tiup belon serangan tepong telur segala. Cukup dengan ucapan Selamat Hari Lahir yang tak ternilai harganya. 12 November, satu hari jumaat yang bermula dengan hujan renyai-renyai. Sejuk dan nyaman. Oh ya, tak lupa juga exam Personelia yang jawapan ntah ape-ape. Dan, aku tido awal dari biasa. Pukul 1.30am, mata dah tak tahan. Bangun jam 5 pagi tekun bersarapan dengan buku nota. Cek Facebook, dah tertempek beratus-ratus wish *riak disitu!haha, cek blog, aku macam.oh.oh.terharu!tak tipu.sungguh terharu.


Thanks bestie forever ever! sayang ko lebih la! Dan esok mungkin merancang untuk berambu ramba. Ye la, post-pone sambutan. Maybe pergi tengok muvie? A cup of frappucino? Pizza? sehelai baju baru mungkin? *smile*. Berangan sume nie! Atau mungkin hari dihabiskan dengan basuh baju. kemas bilik dan merenung masa depan sambil baring atau mungkin tertido terus? redha.


"The happiest of people don't necessarily have the best of everything they just make the most of everything that comes along their way"



pssssst : thanks ye kepada yang wish birthday...appreciate that. *kiss&hugs* 

2 komen:

mrs.blue said...

moga hidupmu lebih ceria ye budak! hehe

Lurunna said...

terima kasih ye cik mai... :)