Saturday, February 5, 2011

Day 3

Idea for my perfect first date.? Baiklah ini hari ketiga untuk cabaran "30 things in 30 days challenge" . Entahlah, aku nie jenis stok yang tak kisah. Nak macam mana untuk first date? Ohhh my..lansung aku tak leh pikir. loser tak?hahaha. Biarlah ia jadi tanpa dirancang... ye dak?

Siapa pun dia, even dia baca blog nie sekalipun..harapnya dia taw aku jenis yang macam mana. Aku tarak kisah hal-hal gini yang penting boleh diterima akal aku.  Cuba bayangkan, kalau si dia still belajar dan bawa aku pegi date tempat bukan main kelasss uolss.. duit? haaa...duit nak cekup mana? Tak main la belanja awek dengan duit mak bapak. Bagi hadiah? untuk apa bagi hadiah... macam dah last jumpa plak nak bagi hadiah bagai. Membazir! hohoho.

Ringkas-ringkas sudey..yang penting hari tu, aku kenal dia..aku tahu dia jenis yang macam mana, taste dia. Tak payahlah merancang untuk kesempurnaan sebab takot nanti diri sentiasa berselindung di sebalik kebenaran.. lepas kahwin mula lah melalak coz perangai masing-masing berubah. No no no...aku takkan biarkan hidup aku diselubungi misteri. Awassss!!!! sebut ala-ala diva gitu. hahaha.

2 komen:

Syida Shukor said...

buat jugak 30 days challenge ? kita pun buat jugak ! tapi tak start lagi haha :P

Lurunna said...

cepat2 buat..nanti nak baca... :)