Monday, February 28, 2011

Hectic!!!

Hari ini bermula dengan menyambut kedatangan adik kesayangan pada jam 6 pagi! Ohh.gila awal datang..! Ye la...susah payah adik datang dari kelantan untuk melawat kakaknya yang lupa daratan. Hmm. Hmm. Maka, kakaknya pun sambung tido lepas bukak pintu. krooooh. ini tak tipu! . Dan bangun balik bila dapat call dari bakal housemate! Oke hari nie hari pergi melawat rumah. Al maklumlah lagi seminggu kena move on! kena jadi cikgu aida dah lepas nie! omg omg T__T.


muka girang gembira nak pergi tengok rumah! first time duduk umah sewa la katakan T___T. dah 24 tahun hidup baru nak merasa duduk rumah sewa dengan kawan-kawan. gila loser!Jadi...haruslah pakai warna yang seceria...errr...ceria ke? cam pelik je.. oren biru..? mabuk jap. ahakkks!

Menuju puncak!!! oh bukan menuju ke shah alam dan sesat lagi! nasib baik kali nie macam dah mahir sikit, sesat pun dah tahu jalan keluar. eh bukan senang taw nak cari rumah yang tak pernah pergi jenguk! tehee! Maka sampailah kami ke Kompleks Otomobil, Seksyen 15 Shah Alam.! Sironooook! disebabkan owner tak datang lagi, kami santap kat kedai berhampiran. 


Abaikan! bagi makan pun tak reti senyum ke..hahaha. Dan lepas tunggu dalam 20 minit, maka tuan rumah datang. Wooohooo! Tuan rumah kaya. Naik kereta mewah Oooo. Kami syak dia letak cctv kat rumah tu.. pangggg! oke penampar sedas



 Ruang tamu...! belum dibersihkan lagi. dan belum dimasukkan barang.


Bilik tido i...puas hati. puas hati



Kawasan rumah..parking banyak Oooo. macam rumah kedai. memang kedai pun kat bawah. :)


I menyiboook lagi! balik tengok rumah pergi carefour beli barang-barang rumah dan pukul 7 peatng baru sampai kolej, dan terus siap-siap untuk pergi Malam Anugerah Festik.! Walaupun lewat sampai tapi sangat-sangat berbaloi pergi sebab tak pulang tangan kosong! Alhamdulillah GTA KC bawa pulang dua anugerah. Anugerah Publisiti Terbaik dan Anugerah Khas Pentas! Syukur... :)

dan....esok final exam untuk Psikologi Remaja dan Kanak-kanak @__@.. auuuw!

2 komen:

mashy_entah said...

ahahahaha...
best umah...=)

Lurunna said...

kan.kan... *sambil angkat kening*