Saturday, August 6, 2011

Anonymous said...


Oh yeah?

Aku tulis blog sebab aku nak berjimba-jimba. Mana tahu kot-kot aku hilang ingatan ke satu hari nanti, at least family aku tak payah citer panjang, bukak je blog nie dan suh aku baca. 

Oh ye. Blog aku tak best kan? Sila rujuk penafian , ada ko rajin nak rujuk perlembagaan macam aku? HAHAHA. So, ko komen aku no hal, aku tulis pun ko harus atau lebih afdal wajib untuk no hal jugak.

Follow atau tak itu hak milik setiap insan. Ceeewaaah! Aku tak de hak nak halang atau paksa. Aku bukan Ayah Pin nak ramai pengikut.ehh.

Nuffnang? Kelik la, baru aku dapat duit. Oke?

Tulis entri di blog ni bukan satu-satunya kerja aku di dunia. Banyak lagi kena buat. So kalau ada entri sampah dari aku tu maafkanlah ye. Dan aku suka baca blog orang lain, drop komen kalau entri tu menarik perhatian aku, follow kalau aku nak...so benda yang sama akan orang lain buat kat blog nie, kita manusia sama tapi tak serupa. Unik kan?

Eh. Tetibe macam nak bagi kaunseling pulak... Ohh ya, aku dari bidang kaunseling, sesaper yang rasa nak nasihat atau bimbingan atau kaunseling tak berbayar emel la aku. Mana tahu berkongsi masalah dapat ringankan beban di bahu anda. Ini serius. oke. dah jauh melalut. bai.


p/s : dah jadi satu entri pun. Mudahkan? HAHAHAHA

4 komen:

Ms. Dyla Qistina said...

husna pernah kena teruk juga pasal komen2 blog ni. moga kak aida kuat semangat menghadapi mereka yang sungguh bagus* ni. Sabar yaaaa :(

Lurunna said...

biasalah...dah minat,so biar je la org nak kata apa pun...kann..?

silent MONOLOGUE said...

haha..sape yg bunguks tu yg tau nak kondem orang tu...

kensiann dia...hehe

Lurunna said...

hahaha...annoyingmous...boleh?haha