Sunday, October 31, 2010

Kehadapan suamiku...

Mari berhujung minggu! Bak kata aku, "duit jangan dibazirkan gitu je...GUNA SAMPAI HABES, jgn membazir"...hahaha. Enjoy my weekend dgn diorang semua. Macam- macam hal jadi tapi maintain cool biar jantung duk dupdap dupdap.

Dengan ini juga aku nak tulis sepucuk entri blog untuk bakal suami yang tersayang.

Salam,

Kehadapan bakal suamiku, entah siapa dan dimana anda berada sekarang...

Awak, sekarang umur saya da macam boleh kawen. Macamlah...saya jangka akan kawen lagi beberapa tahun. Awak dah bersedia? Saya belum...saya tak de duit lagi. Jujur saya cakap. Awak tengoklah gambar- gambar kat bawah. Bukan gambar lucah ye...dan bukan juga gambar curang saya.Cuma saya nak kenalkan awak dengan kehidupan rambu- ramba saya.



Ini saya.. Saya mengalami ketagihan kopi yang agak tegar!


Kawan- kawan saya pun gila. macam kawan awak.haha


nanti bersabar la ye, kalau saya ajak makan kat mana-mana. Saya taw awak sayang saya



Jadi calon suami saya nanti, sila bertabah, walau di manapun anda berada, saya nasihatkan anda berusaha dari sekarang untuk mengumpul duit. Bakal isteri anda gila ye. Saya ulang sekali lagi, bakal isteri anda gila dan pakar dalam menghabeskan duit! Sila bertabah!



Salam sayang....



p/s : gedik tak???rasa nak sepak je...muahaha


7 komen:

Puteri Dyla Qistina said...

hahahha! adey,

usna baca pun dah sengih, apatah lagi "bakal suami" akak :D hik3

ashutz said...

comel baju ko..haha..aku pn kena buat entri cmi r...haha

Lurunna said...

husna : moga-moga dia baca... *ohh gediknya akak*

syud : terima kasih...nanti aku psssstt harga..hehe. Buatlah, at least dia kenal siapa kita..haha

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

hahha...xnak tulis utk bakal mentua skali kah..? bakal anak ker..? ngeh4..

Lurunna said...

sue : peringkat demi peringkat...biasalah ISO..haha

Lyna-ina said...

jiwe romantik nih...hehe

Lurunna said...

lyna-ina : sedang berlatih utk jd romantika..haha