Saturday, November 20, 2010

Merdeka bukan saja pada 31 Ogos

Ini entri sempena meraikan kebebasan dari belenggu Final Exam!!! Wohooo!!! Syok bangat...selamat sudah aku menjawab paper terakhir, Kaunseling Kelompok jam 8.30pg tadi. Mak aiii, mentang-mentang paper last, masa 2jam aku jawab dalam 45minit je.Kehkehkeh, nasib baiklah dapat dijawab dengan lancar, umpama makan betik untuk melancarkan penyahtinjaan! Kahkahkah.

Tapi agak cilake la, even aku dah abes paper bukan bermakna aku boleh tiup belon dan hip hip huuuurayyy macam member lain, bengkek je rasa bila uruskan kaunter pemulangan cuti tadi, hampeh tul bila orang sapa, "Bila balik?" dengan selamba aku jawab, "Balik tu apa?" amik kau! Dah kau tau cuti aku burn camgitu je, lagi ko nak tanya bila aku nak balik. Tapi tak pe, berkhidmat untuk nusa dan bangsa katanya!Kahkahkah.

*selingan*
cuba tengok budak pakai baju kuning tu.Kahkahkah. Tergolek aku sesorang!


oke. bersambung lagi di lain hari, tetibe idea hilang.kahkah.


4 komen:

silent MONOLOGUE said...

oyeah nikmat da merdeka dr exam durjana!haha

Lurunna said...

cam nak like byk2 je komen akak...hakhak

mrs.blue said...

hoho..hebat~org duk pk ayt nk tulis pe..ko dh kuar.cet! sj bg debara tuk aku..haha.pape pun,moga kite successssss ya walaupun sem nie kte x sempat study sesame~

Lurunna said...

success selalu!!!wohoo, wa xamin la tunggu2 nie..haha, gud luck member!