Sunday, November 21, 2010

Thailand menang lagi!

sekadar hiasan


Balik exam tadi sempat layan Sepak Takraw Final Sukan Asia. Regu kedua pon aku layan. Haha. Sok sek sok sek aku dengar ramai tak puas hati bila Thailand menang lagi dan main pakai kabel. Bongek la kau yang cakap camtu, sah-sah aku tengok tadi, Thailand punya Tekong & Killer mantap sial! Tak main lah libas lipat baju cam orang kita, gulung beb!Mampu???

Tekong diorang pon dah banyak bagi bagi mata, tekong kita? Bagi mata percuma kat orang. Kalah teknikal la bagi pendapat aku. Memang diorang champion la. Cantik ahh diorang main. Malaysia punya team alamak, tekong banyak out la, serius bergantung pada killer je. Thailand, feeder pon boleh kill bola. Lemoh aku tengok team kita. Memang panas la tengok.. aku rasa regu kedua malaysia lagi oke. At least tak mudah menyerah. Apa-apa pon memang terbaik ahh..! Rilek je aku tengok.... 


p/s : suka tengok penyokong thailand...baekkk punya! 

4 komen:

silent MONOLOGUE said...

next sukan asia j0m regu!haha

Lurunna said...

hahaha...kompem ke laut..!

hamzah ian said...

lee chong wei kalah.. sob2..

Lurunna said...

da agak da Lin Dan menang..haha