Wednesday, January 26, 2011

Mood : Teater

video

montaj teater tahun lepas

Sekarang mood berteater dibuka seluas-luasnya. Dah lama sebenarnya aku join group teater nie, aku seronok berkarya dan berseni even lukisan aku worse giler tapi nak buat camne, seni dah sebati dalam diri aku. Pantun, teater, drama, nasyid, band, irama asli. Pendek kata semua benda berusurkan seni budaya kreatif nie aku cukup suka dan puas bila dapat ceburinya. Entah bila aku terjebak pon aku tak pasti. sigh

Grup Teater Amar (GTA), iaitu grup teater kolej aku... akan menyertai pertandingan teater interkolej tak lama lagi. Memang kepala dak seni nie gila tak hengatlah kan. Latihan pung pang pung pang, kejap ade yang tergolek-golek atas lantai la, kejap ade yang merintih-rintih la, kejap ade yang meroyan la. Tu tak termasuk lagi yang menjerit lari satu PKP dan yang kentut merata lagi.! =_=". Dari mana datang asal usul diorang nie, aku tak tahu lah. ha ha ha. 

baiklah. Tak percaya budak GTA giler? aku kepilkan beberapa bukti! buat muka penyiasat serta merta

video


habit buruk. mengelupur kat mana-mana. kat mana-mana oke! So kalo jumpa mereka-mereka nie kat mana-mana, sila bertabah! dan tak payah buat muka pelik. cukuplah mereka saje pelik dan aneh. har har har.


p/s : sesedap rasa je kata...bukan grup aku jugak ke...hahaha

7 komen:

Deebs said...

omg omg omg
nape amek video saya?
hahahhahaha
oke da malu sekarang.
T_T

Lurunna said...

video yg paling comei!!!hahaha...

si faraa :) said...

anak2 sape yg tdo bertempiaran neehh?
aduyaii -,-'

Lurunna said...

ntahlah...macam tak cukup kasih syg jer..har har

FieQa Mohiz said...

derrr. bapak buruk muke gueee... macam nak muntah tgok muka sendiri. T__T

FieQa Mohiz said...

bapak buruk muke gue. macam nk muntah kot tgok. T__T

Lurunna said...

fiq : hahaha... i dah lama dah rasa loya uolss...kahkahkah